FAMILIETURENE

I vores sammenbragte familie er familieturene blevet en årligt tilbagevendende forårstradition, som startede lidt tilfældigt. I adskillige år har familieturen været vores julegave til alle vores børn og børnebørn. De små får selvfølgelig også de traditionelle julegaver, men de voksne får typisk en kogebog med invitation og program indeni.

Familieturen er altså ingen overraskelse, men målet afsløres først juleaften. Vores planlægning starter i efteråret, hvor vi først sørger for at finde en weekend, hvor alle kan.

 

Derefter finder vi destination og et egnet overnatningssted, hvor der er plads til os alle - ikke så nemt, når vi er 15-20 stykker og skal holde os indenfor et rimeligt budget.

Vi hygger os gevaldigt med at arrangere turene, og glæder os til at være sammen med dem alle. Efterhånden er vi også blevet ganske gode til at forudse og forebygge eventuelle problemer af forskellig slags - mener vi da selv. I hvert fald er det blevet til mange dejlige ture, hvor vi både har hygget os sammen og oplevet vidt forskellige steder.

       
   
 
   
 
   

Ideen til vores ture startede i 2007, hvor vi gerne ville besøge Randers Regnskov og inviterede vores dengang 3 børnefamilier med.

Det var vældig hyggeligt, så året efter inviterede vi alle med, og lavede for første gang en rigtig invitation.